Spli'ski akvarel

Spli’ski akvarel

Ivo Tijardović:  SPLI’SKI AKVAREL Opereta u tri čina Redatelj: Richard Simonelli Dirigent: Krešimir Batinić Scenograf: Tomislav Ruszkowski Kostimograf: Neven Mihić Koreograf: Dejan Jakovljević Zborovođa: Branko Starc Koncert majstor: Melita Šafran   OSOBE: Opširnije »

secuan_prva1

Dobra duša iz Sečuana

Bertolt Brecht: DOBRA DUŠA IZ SEČUANA Glazba: Veseljko Barešić Prijevod: Ivan V. Lalić Redatelj: Ivica Kunčević Skladatelj: Veseljko Barešić Scenski pokret: Milko Šparemblek Kostimografkinja: Danica Dedijer Scenograf: Vitold Košir Dizajner svjetla: Zoran Opširnije »

spam_featured

Monty Python’s SPAMALOT

Monty Python’s SPAMALOT Scenarij i stihovi: ERIC IDLE Uglazbili: JOHN DU PREZ i ERIC IDLE Novi mjuzikl s užitkom maznut iz filma Monty Python i Sveti gral Iz izvornog scenarija Grahama Chapmana, Opširnije »

Diplomac

Diplomac

Prilagodio Terry Johnson prema romanu Charlesa Webba i filmskom scenariju Caldera Willinghama i Bucka Henryja na temelju posebnog sporazuma sa StudioCanal(om) Praizvedeno u produkciji Johna Reida i Sache Brooksa u Londonu i na Opširnije »

Čisto ludilo

Čisto ludilo

Komedija Paul Pörtner: ČISTO LUDILO (Shear Madness) Kazalište “Komedija”  u  dogovoru s Cranberry Productions, Inc. te Marilyn Abrams i Bruceom Jordanom Prijevod: Vladimir Gerić O DJELU: Ova unikatna komedija dogadja se u Opširnije »

Jalta, Jalta

Jalta, Jalta

Mjuzikl Milan Grgić – Alfi Kabiljo Libreto dramaturški obradio: Vlado Štefančić Radnja se odvija na Jalti, u veljači 1945. godine, za vrijeme održavanja one glasovite konferencije na kojoj su Staljin, Churchill i Opširnije »

Danas u Komediji

u 19:30 sati SPLI’SKI AKVAREL

Filip Juričić i Jasna Palić Picukarić najbolji glumci na 21. Festivalu glumca

Objavljene su nagrade 21. Festivala glumca i sa zadovoljstvom čestitamo Filipu Juričiću nagrađenom Nagradom Fabijan Šovagović za najboljeg glumca za ulogu Petruccija u predstavi Ukroćena goropadnica Williama Shakespearea u režiji Nine Kleflin!

Glumica Kazališta Komedija Jasna Palić Picukarić također je nagrađena Nagradom Fabijan Šovagović za najbolju glumicu za ulogu Beth u predstavi “Plemena” Nine Raine u režiji Slavice Knežević i koprodukciji Kazališta Planet Art i Teatra Exit iz Zagreba.

Upis pretplate za sezonu 2014. / 2015.

U ponedjeljak, 22. rujna počinje upis pretplate za sezonu 2014. / 2015. Program pretplate i detalje o upisu pogledajte OVDJE.

Gubec-beg na Bundeku

U subotu i nedjelju, 5. i 6. srpnja s početkom u 21 sat na Ljetnoj pozornici na jezeru Bundek , a u sklopu manifestacije ZgKul, “Komedija” će se oprostiti s publikom za ovu sezonu i to rock-operom Karla  Metikoša, Ivice  Krajača i Miljenka Prohaske – GUBEC-BEG, u režiji Vlade Štefančića.

Obilježavanje početka stote obljetnice Prvoga svjetskog rata izvedbom “Dobrog vojaka Švejka”

Obilježavanju stote obljetnice Prvoga svjetskog rata pridružuje se i kazalište “Komedija” izvedbom komedije Jaroslava Hašeka “Dobri vojak Švejk“, i to na sam dan ubojstva nadvojvode Ferdinanda, 28. lipnja. Taj je događaj 1914. bio povod za početak Prvoga svjetskog rata čija se obljetnica obilježava u cijelom svijetu.

 

 

Preminuo Miljenko Prohaska

Jedan od autora legendarne rock-opere GUBEC-BEG, gospodin MILJENKO PROHASKA preminuo je jučer u Zagrebu. Obitelji upućujemo iskrenu sućut. Počivao u miru.

Otkazana izvedba “Dobre duše iz Sečuana”

Izvedba predstave “Dobra duša iz Sečuana” u srijedu, 28. svibnja 2014. OTKAZUJE SE zbog bolesti glumca.
Informacije o povratu ulaznica pogledajte OVDJE.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

| Designed by: suv | Thanks to lexus suv, ford suv and honda suv