Spli'ski akvarel

Spli’ski akvarel

Ivo Tijardović:  SPLI’SKI AKVAREL Opereta u tri čina Redatelj: Richard Simonelli Dirigent: Krešimir Batinić Scenograf: Tomislav Ruszkowski Kostimograf: Neven Mihić Koreograf: Dejan Jakovljević Zborovođa: Branko Starc Koncert majstor: Melita Šafran   OSOBE: Opširnije »

secuan_prva1

Dobra duša iz Sečuana

Bertolt Brecht: DOBRA DUŠA IZ SEČUANA Glazba: Veseljko Barešić Prijevod: Ivan V. Lalić Redatelj: Ivica Kunčević Skladatelj: Veseljko Barešić Scenski pokret: Milko Šparemblek Kostimografkinja: Danica Dedijer Scenograf: Vitold Košir Dizajner svjetla: Zoran Opširnije »

spam_featured

Monty Python’s SPAMALOT

Monty Python’s SPAMALOT Scenarij i stihovi: ERIC IDLE Uglazbili: JOHN DU PREZ i ERIC IDLE Novi mjuzikl s užitkom maznut iz filma Monty Python i Sveti gral Iz izvornog scenarija Grahama Chapmana, Opširnije »

Diplomac

Diplomac

Prilagodio Terry Johnson prema romanu Charlesa Webba i filmskom scenariju Caldera Willinghama i Bucka Henryja na temelju posebnog sporazuma sa StudioCanal(om) Praizvedeno u produkciji Johna Reida i Sache Brooksa u Londonu i na Opširnije »

Čisto ludilo

Čisto ludilo

Komedija Paul Pörtner: ČISTO LUDILO (Shear Madness) Kazalište “Komedija”  u  dogovoru s Cranberry Productions, Inc. te Marilyn Abrams i Bruceom Jordanom Prijevod: Vladimir Gerić O DJELU: Ova unikatna komedija dogadja se u Opširnije »

Jalta, Jalta

Jalta, Jalta

Mjuzikl Milan Grgić – Alfi Kabiljo Libreto dramaturški obradio: Vlado Štefančić Radnja se odvija na Jalti, u veljači 1945. godine, za vrijeme održavanja one glasovite konferencije na kojoj su Staljin, Churchill i Opširnije »

Danas u Komediji

Nema predstave.

Upis pretplate za sezonu 2014. / 2015.

U ponedjeljak, 22. rujna počinje upis pretplate za sezonu 2014. / 2015. Program pretplate i detalje o upisu pogledajte OVDJE.

Gubec-beg na Bundeku

U subotu i nedjelju, 5. i 6. srpnja s početkom u 21 sat na Ljetnoj pozornici na jezeru Bundek , a u sklopu manifestacije ZgKul, “Komedija” će se oprostiti s publikom za ovu sezonu i to rock-operom Karla  Metikoša, Ivice  Krajača i Miljenka Prohaske – GUBEC-BEG, u režiji Vlade Štefančića.

Obilježavanje početka stote obljetnice Prvoga svjetskog rata izvedbom “Dobrog vojaka Švejka”

Obilježavanju stote obljetnice Prvoga svjetskog rata pridružuje se i kazalište “Komedija” izvedbom komedije Jaroslava Hašeka “Dobri vojak Švejk“, i to na sam dan ubojstva nadvojvode Ferdinanda, 28. lipnja. Taj je događaj 1914. bio povod za početak Prvoga svjetskog rata čija se obljetnica obilježava u cijelom svijetu.

 

 

Preminuo Miljenko Prohaska

Jedan od autora legendarne rock-opere GUBEC-BEG, gospodin MILJENKO PROHASKA preminuo je jučer u Zagrebu. Obitelji upućujemo iskrenu sućut. Počivao u miru.

Otkazana izvedba “Dobre duše iz Sečuana”

Izvedba predstave “Dobra duša iz Sečuana” u srijedu, 28. svibnja 2014. OTKAZUJE SE zbog bolesti glumca.
Informacije o povratu ulaznica pogledajte OVDJE.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Jalta, Jalta umjesto Spamalota

Zbog bolesti izvođača došlo je do promjena u rasporedu za svibanj:

Izvedbe predstave Monty Python’s Spamalot koje su trebale biti 22., 23. i 24. svibnja OTKAZUJU SE.

U četvrtak 22. svibnja nema predstave, a u petak i subotu, 23. i 24. svibnja, na rasporedu će biti mjuzikl Jalta, Jalta.

Ulaznice se mogu vratiti na prodajno mjesto gdje su kupljene, ili, sukladno datumu za koji su kupljene, mogu vrijediti za izvedbe predstave “Jalta, Jalta”.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

| Designed by: suv | Thanks to lexus suv, ford suv and honda suv