“Jalta, Jalta” oduševila deset tisuća gledatelja na Tomislavcu!

Sinoćnjom veličanstvenom izvedbom najdugovječnijeg hrvatskog mjuzikla Jalta, Jalta, Milana Grgića i Alfija Kabilja na zagrebačkom Tomislavovom trgu pred, procjenjuje se, deset tisuća razgaljenih gledatelja, zatvorena je još jedna uspješna “Komedijina” sezona!

Izvedbom koja je bila posvećena redatelju Vladi Štefančiću ravnao je maestro Veseljko Barešić, a u glavnim su ulogama oduševili Renata Sabljak, Davor Radić, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić, Mila Elegović, Adalbert Turner, Denis Grabarić, Adam Končić, Ranko Tihomirović, Boris Pavlenić, Nedim Prohić, Božidar Peričić i Boris Barberić, ali i balet, zbor i orkestar Kazališta Komedija.

Završnu pjesmu mjuzikla, uvijek aktualnu “Neka cijeli svijet” ansambl je otpjevao čak dva puta, uglas sa razdraganom publikom, koja se počela okupljati već iz 18 sati.

Ovom izvedbom “Komedija” se oprostila od svoje publike do jeseni i nove kazališne sezone. Svi koji nisu uspjeli doći sinoć na Tomislavov trg, imat će priliku u “Jalti, Jalti” uživati i u idućoj kazališnoj sezoni!