Trijumfalni povratak “Aide”!

Noć prepuna emocija, senzacionalne glazbene i glumačke interpretacije, ovacije i gromoglasni pljesak obilježili su povratak proslavljenog mjuzikla Aida u Kazalište Komedija. Teško je bilo suspregnuti suze, kako na pozornici tako i u gledalištu, a sudeći prema prvim reakcijama Komedija nastavlja i dalje s nizom uspješnih postava i hit predstava.

Nesretna priča o zabranjenoj ljubavi u doba rata između Egipta i Nubije, princeze i robovi, intrige i tragični kraj, uz glazbene brojeve legendarnog Eltona Johna i Tima Ricea osvojili su publiku, a čestitke cijelom timu predvođenom redateljicom Dorom Ruždjak Podolski i maestrom Dinkom Appeltom stizale su sa svih strana.

Bila je ovo najbolja izvedba Aide ikad“, izjavio je Đani Stipaničev netom nakon završetka, a nakon što se spustio zastor emocije su prštale i s druge strane pozornice. Renata Sabljak, Đani Stipaničev, Vanda Winter i Ervin Baučić briljirali su potpomognuti izvrsnim ostatkom ansambla koji čine Igor Barberić, Ljubo Zečević, Nedim Prohić, Željka Veverec te također izvrsnim pjevačko-pleasačkim ansamblom, uz pratnju nadahnutog orkestra Kazališta “Komedija”.

Publiku su također oduševili kostimi Mirjane Zagorec, scena i svjetlo Ive Knezovića te koreografija Igora Barberića.

Svečanu izvedbu nisu propustili brojni uzvanici iz kulturnog, političkog i estradnog života Zagreba i Hrvatske.

Aida je u veljači na rasporedu 5. i 6. veljače dok sve one koji žele na poseban način obilježiti Valentinovo očekuju izvedbe 14. i 15. veljače. Ulaznice se mogu osigurati na blagajni Oktogon od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati te na blagajni Kaptol sat i pol prije početka predstave. Također, ulaznice se mogu kupiti i na službenoj stranici kazališta www.komedija.hr.

Više detalja o predastavi pročitajte OVDJE.