Umjetnicima Kazališta “Komedija” dodijeljena priznanja Republike Hrvatske u prigodi obilježavanja Dana državnosti

Članovi umjetničkog ansambla Kazališta “Komedija Renata Sabljak, Đani Stipaničev,  Davor Schopf i Mladen Mordej-Vučković dobitnici su priznanja Republike Hrvatske u prigodi obilježavanja Dana državnosti. Priznanja su im uručena u četvrtak, 27. 6. 2019. na svečanom prijemu kod Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Renata Sabljak odlikovana je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića za izniman glazbeno- scenski opus ostvaren u brojnim ulogama matičnog kazališta Komedija.

Đani Stipaničev odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića za izniman glazbeno – scenski opus ostvaren u brojnim kazališnim ulogama i doprinos razvoju glazbene umjetnosti.

Davor Schopf odlikovan je Redom hrvatskog pletera, za iznimne uspjehe i osobite zasluge na području kulture, te njezino promicanje u Republici Hrvatskoj i u svijetu.

Mladen Mordej-Vučković odlikovan je Redom hrvatskog pletera, za iznimne uspjehe i osobite zasluge na području kulture, te njezino promicanje u Republici Hrvatskoj i u svijetu.

Ponosni smo na njih i na činjenicu da je njihov rad prepoznat i na najvišoj državnoj razini. Čestitamo od srca!