Gostovanje predstave “Brat bratu” 11. rujna na Festivalu glumca u Vinkovcima

Na samom početku nove kazališne sezone očekuje nas gostovanje u Vinkovcima—hit predstavu Raya i Michaela Cooneyja BRAT BRATU izvest ćemo u subotu, 11. rujna na 28. Festivalu glumca.

Vinkovačka publika imat će priliku pogledati priču o tri brata koji su uvijek tu jedan za drugoga—kad god treba, a još češće kad ne treba. Jedan, naoko najodgovorniji od njih, sa suprugom odlučuje posvojiti dijete te sve prolazi u žustrim pripremama kako bi izbjegli i najmanju mogućnost pogreške, s ciljem da pred agencijom za posvajanje ispadnu ništa manje nego savršena obitelj

U naslovnim su ulogama trojice braće Ronald Žlabur, Igor Mešin i Ivan Magud, a ostatak glumačkog ansambla čine Jasna Palić Picukarić, Dajana Čuljak, Davor Svedružić, Ivan Glowatzky, Vanja Ćirić i Dražen Bratulić.

Prevoditelj je Dražen Bratulić, a autorski tim uz redateljicu Leu Anastaziju Fleger još čine dramaturginja Nikolina Rafaj, scenografkinja Irena Kraljić, kostimografkinja Tea Bašić Erceg; scenski pokret osmislila je Matea Bilosnić, oblikovateljica svjetla je Vesna Kolarec, autor glazbe je Milorad Stanić, a suradnica za arapski jezik Ines Carović.

28. Festival glumca održava se od 2. do 12. rujna 2021., a predstava “Brat bratu” na rasporedu je u subotu, 11. rujna u 20 sati u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima.