DUPLA DOZA, Stand Up Comedy Show

DUPLA DOZA,  Stand Up Comedy Show

Kadaa

Srijeda, 14.6.2023.  #_LOCATIONICALURL  
20:00 - 21:15

Kategorija

Opis: 

Energični masivni Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode u srijedu, 14. lipnja u Klubu kazališta Komedija svoj jedinstveni show “Dupla Doza”, najopušteniji i “najluđi” stand up show u Hrvatskoj.

“Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović” je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

O KOMIČARIMA:

Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani Napušena Panda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom… Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.