IGOR GERŽINA – Sax & Ladies

IGOR GERŽINA – Sax & Ladies

Kadaa

Četvrtak, 7.3.2024.  #_LOCATIONICALURL  
20:30 - 22:30

Kategorija

IGOR GERŽINA – Sax & Ladies
Specijalne gošće: Ivana Kindl i Nela

Specijalni doživljaj povodom Dana žena!
U društvu vrsnih vokalistica Ivane Kindl i Nele, naš najpoznatiji saksofonist priredit će vam nezaboravan glazbeni doživljaj. Uz pratnju izvanrednog ansambla, čiji su članovi renomirani glazbenici s pedigreom iz samog vrha hrvatske glazbene scene, očekuje vas izvedba niza omiljenih melodija. Osigurajte svoje mjesto već sada i dopustite si užitak u glazbi, uronjeni u predivan ambijent Kluba Kazališta Komedija.

Saksofonist i kompozitor Igor Geržina, producent Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije, dobitnik je 16 nagrada Porin, 6 nagrada Status za najboljeg instrumentalista godine te nagrade Crni mačak.

Sudjelovao je na više od 140 diskografskih izdanja, komponirao glazbu za film, glazbu za izvođače popularne glazbe, špice za televiziju, radio postaje te vodio nekoliko vlastitih ansambala. Diplomirao je saksofon na Muzičkoj akademiji u Zagrebu te studirao na Berklee College Of Music (Boston, USA).

Igor Geržina izdao je sedam albuma (četiri autorska, dva cover albuma i jedan kompilacijski) te dvadesetak singlova koji se više od desetljeća emitiraju na smooth-jazz radio postajama u 15-tak zemalja na 4 kontinenta, a osvojili su i nekoliko glazbenih nagrada Porin za Najbolji album instrumentalne glazbe i Najbolju instrumentalnu izvedbu. Neke od kompozicija mogu se naći na najvećim smooth-jazz play listama na digitalnim servisima, a Igorovi slušatelji i pratitelji na društvenim mrežama dolaze iz više od 160 zemalja.