Ivana Galić: Hommmage Mahalia Jackson / program božićni gospel

Ivana Galić: Hommmage Mahalia Jackson / program božićni gospel

Kada

Srijeda, 21.12.2022.    
20:00 - 21:00

Kategorija

Nakon izvrsnog koncerta u Kontesi prije nekoliko godina, ponovno na pozornicu kluba dolazi jedinstvena Ivana Galić uz pratnju svog kvarteta. Ova svestrana vokalistica iznimnog vokala jakog potpisa više se puta dokazala da je vokal svjetskih pozornica, a dokazuju to i posljednjih godina priznanja International Gospel Artist Award – Women of Excellence Atlanta 2018, najbolja “traditional vocal” izvedba – nastup u Sternu Carnegie Halla u New Yorku 2019., a njezina izvedba afričke pjesme Ukuthula odabrana je za A Voice 4 Piece. 

Čembalistica svjetskog glasa Višnja Mažuran za nju kaže da je “više od pjevačice te vokal koji je jedinstven i poseban”. 

Ivana je koncertna umjetnica, sa diplomom i stipendijom ponajbolje svjetske akademije Royal College of Music, London, bogatog iskustva u zemlji i izvan (Norveška, Njemačka, Belgija, Italija, Francuska, Engleska, SAD, Austrija, Kenija, Mađarska, Slovenija, Finska…). Nastupala je u mnogim dvoranama, od male i velike dvorane Lisinski do Carnegie Halla, bila i finalistica nekih opernih natjecanja. Jedna je od onih rijetkih vokala kojima žanrovska svestranost nije strana, od klasike preko gospela, soula, funka, folka i countryja,  tradicionalne “world music” pjesme, rock bluesa, ali i jazza i pop arta. Bavi se i uspješno vokalnom pedagogijom kao specijalist za vokalne žanrove, mjuzikli i CCM styles (moderni žanrovi i jazz). Usavršava se na Estill Voice. Radi i autorsku glazbu, u suradnji sa engleskim tekstopiscem Peteom Feensterom, a uskoro izlazi i pjesma “Out of this world” u suradnji sa Borisom Zambom i Voodoo Ramble (UK rock blues glazbena scena).

Snažne i uvjerljive vokalne interpretacije, improvizacije i kreativnosti, savršene intonacije, ekspresije i boje vokala Ivana malo koga ostavlja ravnodušnim.

Sastav čine Darko Horvat, Neven Resnik, Mario Jagec te Filip Šmit.

Ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kazališta Komedija.