Robert Čolina & Band: LIVE in CONCERT!

Robert Čolina & Band: LIVE in CONCERT!

Kada

Petak, 19.4.2024.    
20:00 - 22:00

Kategorija

Robert Čolina, vrhunski je interpretator koji se tokom godina svojim vokalom i scenskim nastupom etablirao kao sjajan showman i zabavljač, ali i miljenik ženske publike.
Točno godinu dana nakon posljednjeg nastupa u Klubu kazališta Komedija, Robert se vraća na ovu istu scenu ali s ponešto drugačijim programom, uz vruće salsa hitove.
Robertovo glazbeno putovanje provest će publiku kroz obrade Louisa Miguela, Iglesiasa, Bubléa, Sinatre, ali i salsa obrade međunarodnih pop hitova. Dakako, neće izostati ni Robertovi hitovi u novima aranžmanima.

Inače, Robert Čolina pjevač je koji je publiku još prije desetak godina oduševio i svojim pop pjesmama ”Sad te ostavljam” i ”Te tvoje oči” s albuma prvijenca, a posljednjih godina se predstavio pjesmama ”To bi zaslužio”, ”Nemoj me pitati za ime”, ”Sve što želim jesi ti” te posljednjim singlom „Za sve što bilo je“. I u svom pop programu, oduvijek je insistirao na saradnji s renomiranim autorima poput Antonija Zadre, Harija Varešanovića, Amila Loje, Branimira Mihaljevića, Nene Ninčevića i drugih poznatih imena.
Program s kojim se Robert Čolina predstavlja bit će izveden izvodi u pratnji sjajnog salsa benda kojim ravna Darko Sedak Benčić, renomirani i nagrađivani jazz i salsa glazbenik, trubač i voditelj autorskog salsa benda FiloSofía. Darko Sedak Benčić je ujedno i dugogodišnji suradnik Jazz orkestra HRT-a i koncertni majstor slovenskog big banda
RTV-a.

Više informacija o Robertu Čolini pronađite ovdje.