SHOWTIME – stand up komedija

SHOWTIME - stand up komedija

Kadaa

Četvrtak, 14.3.2024.  #_LOCATIONICALURL  
20:00 - 22:00

Kategorija

Večer SHOWTIME u Klubu Komedija donosi presjek najboljeg materijala troje veterana hrvatske stand-up scene: Zvonka Kožića, Mirande Lončar i Domagoja Pintarića.

Stand-up je prilagodljiva forma, pa možete naletjeti na stand-up komičare u tržnom centru, na domjenku ili na youtubu pogledati stand-up specijal nekog poznatog komičara. Premda se stand-up može ostvariti u različitim formatima, to je žanr koji ZABLISTA samo u klupskom prostoru. A, klupski prostor Kluba Komedija je vjerojatno jedan od najljepših u cijeloj Hrvatskoj. Doživjeti uživo stand-up komediju je jedinstveno iskustvo, a u ovom skladnom prostoru stvori se i posebno topla atmosfera bliskosti između izvođača i publike.

Dođite i iskusite UŽIVO stand-up komediju na večeri druženja s manje-više inteligentnim humorom, lišenim prostačenja. Ružne riječi nam se znaju zalomiti, ali nikada kao poanta, nego samo kao retorički sastojak koji dočarava misao i osjećaj šale.
Za razliku od ovog opisa, SHOWTIME stand-up predstava nije pretjerano pametna. Predstava se dotiče i bitnih tema, komičari su izgrađene ličnosti sa svojim stavom, ali na pozornici mi smo često samo budalice koje pronalaze smiješno u banalnostima svakodnevnice.

DOMAGOJ PINTARIĆ zagrebački je stand-up komičar, podcaster i youtuber. Humor mu je opservacijski, odnosno ismijava nelogičnosti na koje smo se svi navikli i prihvatili ih. Trenutno je u jednostranoj vezi, odnosno žena koja mu sviđa ne zna za njega da postoji, iako ponekad pronađe tragove u kući, čuje šuškanje u grmlju i vidi da joj je netko prekopao smeće.
ZVONKO KOŽIĆ komedijom se bavi da bi mu mama ozbiljno shvatila da se on nikad neće uozbiljit. Već 10 godina nasmijava široke mase u uskim prostorima. Najviše voli misice, jer su puno kraće od običnih misa. Nikad neće biti papučar, jer on nosi šlape.
MIRANDA LONČAR se od 2008. bavi stand-up komedijom, a komentari su da joj zadnjih par godina to i ide. Voli budalast humor, a opet i da ima neku poruku. Voli svaku publiku, a omiljena joj je ona koja se glasno smije: ljudi koji širom otvore usta neopterećeni svojim izgledom u trenutku napadaja smijeha. Komedija uživo je neka vrsta igre zavođenja. Ta bliskost gospođu Lončar pali. Bar nešto, jer je već godinama u braku.

Ulaznice dostupne na blagajni Oktogon (Ilica 5) i online na ulaznice.hr.