IRMA & the band

IRMA & the band

Kada

Utorak, 14.5.2024.    
20:00 - 22:00

Kategorija

Glasom koji prelazi žanrove i strašću koja ne poznaje granice, Irma je osvojila publiku regije svojim talentom i očaravajućim nastupima. Ova izvanredna glazbena priča obilježena je njezinom jedinstvenom vještinom i talentom da s lakoćom spaja različite žanrove i stvara zvuk koji je tako jedinstveno njezin – Irmin zvuk. Uz opus koji nas vodi od emotivnog sevdaha preko pop standarda do vječitih klasika, plijeni Irmina sposobnost da na svakome od ovih glazbenih izvora crpi inspiraciju i dokazuje svoju svestranost i dubinu umjetničkog izraza.
Istražite Irmin crossover svijet na prvom samostalnom koncertu u Zagrebu, 14.05. s početkom u 20.00 sati u Klubu Kazališta Komedija uz pratnju vrhunskog banda u sastavu Jan Jakovljev (gitara), Tomislav Parmać (kavir), Leopold Stašić (violina), Mario Klarić (bubnjevi), Dragutin Roić (sax). Uz goste iznenađenja očekuje vas očaravajući spoj umjetničke raznolikosti i inovacije koji ovu glazbenicu i njezin band ističe na glazbenoj sceni regije. 

Crossover pjevačica i prepoznatljivo lice regionalnih mjuzikala, Irma Dragičević, trenutačno pjeva u dvjema produkcijama – opereta E. Kalmana „Grofica Marica“, u ulozi Lize (u koprodukciji Opere bb i HNK Varaždin) te u mjuziklu „Posljednjih pet godinu“ J. R. Browna u ulozi Cathy u Opera & Theater Madlenianum u Beogradu. Uz stalne nastupe u spomenutim predstavama, Irma izvodi i lead ulogu Kosjenke u operi „Regoč“ za djecu i mlade čija je premijera izvedena 08. travnja povodom 150. godišnjice rođenja Ivane Brlić Mažuranić. 
U Koncertnoj dvorani Lisinski u Zagrebu te s ansamblom priprema dugo očekivanu operu/mjuzikl autora Branimira Mihaljevića ‘Fatimsko proročanstvo’ koja će svoju premijeru imati sredinom 2024.godine.

Osim angažmana u operama i mjuziklima, ova akademska glazbenica usporedno gradi i solo karijeru te trenutačno dovršava novi singl koji će ‘zaokružiti’ njezin status crossover pjevačice koja se podjednako dobro ‘snalazi’ u klasičnih glazbenim vodama, ali i u pop izdanjima. Irmin talent transformacije i mogućnosti njezina vokala potvrđuju i njezini mnogobrojni nastupi u Hrvatskoj i u regiji, posebni po dojmljivom scenskom nastupu i elegantnoj energiji kojom plijeni tijekom svojih interpretacija.

Home