Komedija “Treba se znati ponašati” i koncert “Valovi Dunava” za kraj kazališne sezone!

Izvedbama komedije “Treba se znati ponašati” i koncerta “Valovi Dunava” zatvara se sezona u Kazalištu Komedija!

Glazbene večeri VALOVI DUNAVA povest će nas na glazbeno putovanje Dunavom od Beča do Pešte, uz poznate zvuke operete, polki i valcera u izvođenju Orkestra Kazališta Komedija te solista Sandre Bagarić i Đanija Stipaničeva, pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića.

Koncerti su na rasporedu u petak i subotu, 25. i 26. lipnja u 19:30.

Ulaznice po ljetnoj promotivnoj cijeni od 45 kn u prodaji su OVDJE ili na našim blagajnama u Oktogonu (ponedjeljak–petak 8–17:30, subota 8–13 sati) i na Kaptolu (sat i pol prije početka predstave).

 

Posljednje dvije izvedbe ove kazališne sezone rezervirane su za pretpremijerne izvedbe novog naslova na Komedijinu repertoaru—komedije Alana Ayckbourna TREBA SE ZNATI PONAŠATI (u originalu Table Manners), koji, prema prijevodu Tomislava Radića, režira Tomislav Pavković.

Ovaj brzi i veseli komad prava je studija zanimljivih osobnosti dovedenih u neobičnu, a opet sasvim moguću situaciju. Radnja prati tri para tijekom jednog ljetnog vikenda kada su se njihovi rodbinski, prijateljski i ljubavni odnosi bespovratno zamrsili.

U predstavi igraju Ivan Glowatzky, Vanja Ćirić, Ana Magud, Dajana Čuljak, Goran Malus i Ivan Magud, a izvedbe su na rasporedu u utorak i srijedu, 29. i 30. lipnja u 19:30. Ulaznice su u prodaji na našim blagajnama (Oktogon i Kaptol) i online na ulaznice.hr.