LIPANJ U KOMEDIJI – NEŠTO STARO, NEŠTO NOVO

Primičemo se kraju ove izazovne kazališne sezone. Do kraja lipnja u Komediji ćete moći uživati u već provjerenim dramskom hitovima, ali i u novim naslovima! Nakon TULUMA U SAMOSTANU (2.6.), NAJSTARIJEG ZANATA (4. 6.) i MANDRAGOLE (5. 6.), od srijede, 9. lipnja očekuju nas glazbene večeri VALOVI DUNAVA u izvođenju Orkestra Kazališta Komedija te solista Sandre Bagarić i Đanija Stipaničeva, pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića.

Našu publiku, kojoj su ovakvi programi zacijelo nedostajali, povest ćemo na glazbeno putovanje Dunavom od Beča do Pešte, uz poznate zvuke operete, polki i valcera majstora onog vremena.

Koncerti su na rasporedu u 9., 10., 11., 12., 25. i 26. lipnja, a ulaznice za sve izvedbe su u prodaji na platformi ulaznice.hr i na blagajnama Komedije u Oktogonu i na  Kaptolu.

Također, s velikim veseljem najavljujemo i pretpremijerne izvedbe novog naslova na Komedijinu repertoaru – komedije Alana Ayckbornea TREBA SE ZNATI PONAŠATI (u originalu Table Manners), koji, prema prijevodu Tomislava Radića, režira Tomislav Pavković. U predstavi igraju Ivan Glowatzky, Vanja Ćirić, Ana Magud, Dajana Čuljak, Goran Malus i Ivan Magud, a izvedbe su na rasporedu 17., 18., 19., 23., 24., 29. i 30. lipnja. Ulaznice su u prodaji na našim blagajnama (Oktogon i Kaptol) te u sustavu ulaznice.hr.

Nakon dugo vremena, u lipnju nas očekuje i jedno gostovanje – hit predstavu Rayja i Michaela Cooneyja BRAT BRATU izvest ćemo na festivalu GFUK u Krapini 26. lipnja u 20 sati.

S radošću vas očekujemo na našim predstavama!