Od 1.12. obavezne COVID potvrde za događaje u Kazalištu Komedija i Klubu Kazališta Komedija!

Poštovana publiko,

prema mjerama propisanim posljednjom Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kojih je Zagrebačko gradsko kazalište Komedija dužno pridržavati se, održavanje profesionalnih kulturno-umjetničkih izvedbi i programa moguće je isključivo uz obvezu predočenja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza.

S obzirom na navedeno, ovim vas putem obavještavamo da je za prisustvovanje događajima u Kazalištu Komedija (Kaptol 9) i Klubu Kazališta Komedija (Cesarčeva 2) obavezno prilikom ulaska u prostor na uvid priložiti EU digitalnu COVID potvrdu ili dokaz o preboljenju, cijepljenju ili cijepljenju jednom dozom, negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati), uz identifikacijsku ispravu.

Obaveza predočenja COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza ne odnosi se na osobe mlađe od 16 godina.

Odluka se ne primjenjuje na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje, što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Osobe koje nemaju odgovarajuću dokumentaciju, nažalost neće moći pohoditi programe koji se održavaju u Kazalištu Komedija i Klubu Kazališta Komedija te za iste mogu ostvariti povrat novca na mjestima gdje su ih i kupili.

Nošenje zaštitnih maski u svim prostorima Kazališta Komedija i Kluba Kazališta Komedija i dalje je obavezno.

Zahvaljujemo na razumijevanju.