“Jalta, Jalta” – od 16. siječnja ponovo na repertoaru!

Vjerojatno najomiljeniji domaći mjuzikl, JALTA, JALTA autora Milana Grgića i Alfija Kabilja, nakon višegodišnje stanke od 16. siječnja se vraća na Komedijin repertoar! Režiju Vlade Štefančića iz 2010. godine prenio je Marko Juraga.

U ulozi Nine Filipovne, kao i do sad gledat ćemo Sandru Bagarić, Danijelu Pintarić i Renatu Sabljak, dok su uz Đanija Stipaničeva, Ronalda Žlabura i Dražena Bratulića u ulogama sobara od sad i Fabijan Pavao Medvešek (Griša, ruski sobar), Filip Hozjak (Larry, američki sobar) i Jan Kovačić (Stanley, engleski sobar), a u ulozi Marfe, sluškinje u Vili Aramovski je Vlatka Burić Dujmović. Mila Elegović i Jasna Palić Picukarić su Brigadirke, Samuela, slugu u vili Aramovski tumače Adalbert Turner i Dario Došlić, dok su novi Generali Zlatko Ožbolt, Goran Malus i Saša Buneta. Šefovi ruskih, američkih i engleskih agenata su Božidar Peričić, Boris Barberić te, u alternaciji, Adam Končić  Dario Štulić i Adnan Prohić.
Sudjeluju zbor, balet i orkestar Kazališta Komedija.

Više o predstavi pročitajte OVDJE.

Izvedbe su na rasporedu 16., 17., 18., 19. i 20. siječnja te 7., 10.,12. i 13. veljače. Ulaznice su prodaji na blagajni Oktogon i online.