Komedija se operetom oprašta od stare i ulazi u novu 2024. godinu!

Kazalište Komedija se tradicionalno oprašta sa starom i ulazi u novu godinu – ovaj put prigodnom operetom “Grofica Marica”! Ulaznice za Silvestrovo u Komediji su u prodaji!

Po već ustaljenom lijepom običaju, na kraju i ove godine Kazalište Komedija želi svojoj publici donijeti ozračje novogodišnjih blagdana, s nadom da će nam sljedeća godina biti još bolja u svakom pogledu. Ovom  prigodom nudimo vam u posljednjim danima 2023. operetu “Grofica Marica”, jednu od najomiljenijih operetnih naslova. U režiji Ozrena Prohića i adaptaciji Lade Kaštelan te pod glazbenim ravnanjem maestra Krešimira Batinića i Davora Kelića premijerno je izvedena u studenom 2019., više od 20 godina nakon posljednje premijerne postave.

Zaplet započinje kad se samostalna, bogata, podjednako lijepa i duhovita, grofica poželi riješiti udvarača koji u poslijeratnoj krizi jure za njom zbog njezinog novca, i jednostavno izmisli nepostojećeg zaručnika zato da bi je pustili da na na miru uživa u životu u očekivanju prave ljubavi. Stvari, međutim, ne idu uvijek kako se planira…

 

Očekujemo vas u Kazalištu Komedija na izvedbama 28. i 30. prosinca u 19,30 sati  te na silvestarskoj izvedbi 31. prosinca u 17,30 sati! 

Ulaznice možete nabaviti ovdje.