Na konferenciji za medije promoviran glazbeni spot i najavljena premijera predstave “Kaj je ljubav”

Premijernim prikazivanjem spota za pjesmu “Kaj več od ljubavi vrijedi” Adam Končić je u Klubu Kazališta Komedija najavio premijeru glazbeno-poetske predstave KAJ JE LJUBAV.

Pjesmu Kaj več od ljubavi vrijedi, urbanu ljubavnu baladu na kajkavskom narječju, autorski potpisuju Ivan Mikulić, Alen Orlić, Adam Končić i Josip Cvitanović, dok je izdavač Croatia Records. Spot je nastao u proukciji UNIMEDIA d.o.o., redatelj je Dario Bajurin, a direktor fotografije i glavni snimatelj Ivan Mihaljević.
 
Konferenciji za medije nazočili su i obratili se s nekoliko prigodnih riječi g. Miljenko Puljić, ravnatelj Kazališta Komedija, g. Darko Dervišević, glazbeni urednik, u ime izdavača Croatia Records, g. Nikola Mihaljević, UNIMEDIA, producent glazbenog spota te Josip Cvitanović, aranžer.
Osim spota, Adam Končić i glazbenici, članovi orkestra Kazališta Komedija, Petar Haluza, Vinko Grubešić, Alan Dović i Tomislav Parmać izveli su uživo još jedan glazbeni broj iz predstave te je tako na najbolji način najavljena premijera glazbeno-poetske predstave KAJ JE LJUBAV koja nas očekuje 13. veljače 2023.

 
Ulaznice za izvedbe u veljači i ožujku potražite u sustavu ulaznice.hr i na blagajnama Kazališta.