OŽUJAK U KOMEDIJI!

I u ožujku vas u kazalištu Komedija i u našem Klubu očekuje bogat kazališni program – komedije, omiljeni domaći mjuzikl, kultna rock opera, cabareti, glazbeno-poetski program… Vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe!

Mjesec ožujak započinjemo novom predstavom, premijerno izvedenom proteklog vikenda, Krava na granici Vida Baloga, u režiji Damira Lončara. Naša najnovija predstava na rasporedu je 1., 7., 19. i 20. ožujka, zatim slijede: Mnogo vike nizašto (2. i 5. ožujka), Velo misto (8. i 9. ožujka) te Važno je zvati se Ernest (16. ožujka).
Osim dramskih predstava, na rasporedu su i naša dva uspješna mjuzikla: Jalta, Jalta (6., 12., 13., 14. i 15. ožujka) te Jesus Christ Superstar (22., 23., 25., 26. i 27. ožujka).

U Klubu Kazališta Komedija (Cesarčeva 2) od predstava na stalnom repertoaru možete pogledati: Kaj je ljubav (8. ožujka.), Cabaret Zagrepčanke i statičar (18. ožujka), Cabaret “Esprit de Paris” by Miro Ungar (2., 9., 15. i 23. ožujka), dok će predstava Kontrabas u 16. ožujka gostovati na Gumbekovim danima u Centru za kulturu Histrionski dom. 

Kompletan raspored pogledate ovdje a ulaznice, osim na blagajnama Oktogon i Kaptol možete nabaviti online na ulaznice.hr!

Vidimo se u Komediji!