Raspisana audicija za uloge u mjuziklu “Jadnici”

Kazalište Komedija raspisuje audiciju za sljedeće uloge u mjuziklu “Jadnici” Claude-Michela Schönberga i Alaina Boublila/Jean-Marca Natela: Cosette, Eponine, Fantine, Madame Thenardier, Jean Valjean, Javert, Marius, Enjorlas, Thenardier.

Opis svake uloge, uz preporučenu dob kandidata te zadane glazbene brojeve i notne materijale možete preuzeti na ovom linku:

https://drive.google.com/drive/folders/1EAKX47CrgBSOE6FkV1Ghrzyhz9RGahLE?usp=sharing

Prvi krug audicije održat će se 27., 28. i 29. listopada ove godine u pokusnoj dvorani Kazališta, Kaptol 27, 1. kat. Na audiciju je potrebno donijeti kratak životopis, a kandidati koji prođu predselekciju bit će pozvani na drugi krug audicije koji će se održati 6. i 7. studenog ove godine. Rad na predstavi započinje u svibnju 2024. godine, a premijera je planirana za studeni 2024. godine.

Svi glazbeni brojevi na audiciji izvode se na engleskom jeziku i bez gledanja u note.

Kandidati se mogu prijaviti i za više uloga, a prednost će imati kandidati primjerene dobi, s prethodnim pjevačkim i glumačkim iskustvom. 

Od svakog kandidata očekuje se da ulogu iznese ne samo pjevački, već i glumački, osobito kada su u pitanju karakterne uloge. 

Nakon preuzimanja dokumenata kandidati su dužni potvrditi svoj dolazak na audiciju i navesti ulogu/uloge za koje su se prijavili. Prijave se šalju na: tajnistvo@komedija.hr

Prijave primamo do 15. listopada, a uz prijavu i osnovne podatke potrebno je ostaviti i svoj broj telefona kako bismo kandidate mogli obavijestiti o datumu i terminu audicije ili bilo kakvim eventualnim izmjenama.