Dječja predstava “AH, TA LEKTIRA, NE DA MI MIRA” u Klubu Kazališta Komedija 1. listopada!

PREDSTAVA NAKON KOJE ĆE VAŠ MALIŠAN ZAVOLJETI ČITANJE

 

Nakon više od 100 izvedbi u osnovnim školama diljem Hrvatske, predstava “Ah, ta lektira, ne da mi mira” dolazi i u Zagreb.

 

“Ah, ta lektira, ne da mi mira” je lutkarsko-glumačka predstava za uzraste nižih razreda osnove škole. Ovo zabavno i poučno scensko djelo bavi se problematikom nečitanja kod djece, kako lektirskih naslova, tako i čitanja generalno. Budući da smo u ovom suvremenom svijetu zatrpani raznim oblicima tehnologije, djeci je, nažalost, knjiga sve veća nepoznanica. Stoga ova predstava prati pustolovine likova iz lektirskih naslova koji sebe i svoje priče nastoje spasiti od zaborava.

 

Koristeći lutkarsko-glumačke elemente, cilj nam je najmlađima približiti izgubljenu vrijednost i važnost knjige koja je osnova za daljnji intelektualni i socijalni rast i razvoj djeteta. Predstava je u potpunosti autorska, a u njoj sudjeluje troje mladih profesionalnih glumaca.

 

Predstava će se izvesti u Klubu Kazališta Komedija, Cesarčeva 2, u subotu, 1. listopada u 10 sati. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kazališta Komedija.