Rasprodane izvedbe rock-opere “Jesus Christ Superstar”!

Pet rasprodanih izvedbi rock-opere JESUS CHRIST SUPERSTAR Tima Ricea – Andrewa Lloyda Webbera uoči Uskrsa!

Kao i uvijek do sad, ulaznice za svih pet izvedbi planule su velikom brzinom, te će samo najbrži sretnici moći uživati u glazbenoj priči o posljednjih sedam dana u životu Isusa Krista.

Osobita pozornost posvećena je odnosu običnih ljudi prema Isusu i prema događajima oko njega, pri čemu su dva glavna predstavnika tih odnosa Juda, koji se okreće od svojega učitelja i postaje izdajnikom, te Marija Magdalena, obraćena grešnica koja u Isusa ima neograničeno povjerenje. Tu su još i Pilat koji će ustuknuti pred svjetinom i osuditi Isusa premda ne vidi nikakve njegove krivice, Petar koji će Isusa tri puta zanijekati, kralj Herod koji je razočaran i bijesan jer mu Isus nije pokazao ni jedno od čuda o kojima je slušao te brojni drugi. Kada Narod, koji isprva okružuje Isusa, slavi ga, poziva ga da ga liječi ili da mu bude vođa, ugleda Isusa uhićena i pretučena, okrene se protiv njega, izruguje mu se i traži da ga se razapne.

Rock-opera Tima Ricea i Andrewa Lloyda Webbera Jesus Christ Superstar u produkciji Kazališta Komedija u ovoj je inscenaciji premijerno izvedena u ožujku 2019. pod dirigentskom palicom maestra Dinka Appelta i u režiji Damira Lončara. Scenografiju i dizajn svjetla potpisuje Ivo Knezović, kostimografiju Mirjana Zagorec, koreografiju Leo Mujić, a dizajn zvuka Igor Pauk.

Predstava je na rasporedu 22., 23. 25., 26. i 27. ožujka 2024.. Više o predstavi pročitajte OVDJE, a dnevne podjele OVDJE.