Komedija i “Alfi Kabiljo: Moji mjuzikli #2” 24. lipnja na festivalu Zagreb Classic!

U organizaciji Grada Zagreba te Turističke zajednice grada Zagreba i partnera, u Zagrebu će se od 23. do 29. lipnja održati Zagreb Classic 2022. na Trgu kralja Tomislava. Tako će, tijekom sedam dana, publika moći uživati svaki dan u vrhunskoj klasičnoj glazbi na otvorenom.

Posebna će večer biti posvećena izvanrednom opusu i jubilejima skladatelja Alfija Kabilja koji je svojim glazbenim djelovanjem i svevremenskim mjuziklima obilježio glazbenu scenu i stvorio djela koja oduševljavaju generacije i generacije publike. Pridružite nam se u petak, 24. lipnja u 21 sat na Trgu kralja Tomislava na koncertu “Alfi Kabiljo: Moji mjuzikli #2!

Pod ravnanjem maestra Dinka Appelta solisti Sandra Bagarić, Jasna Bilušić, Vlatka Burić DujmovićDanijela Pintarić, Renata Sabljak, Vanda Winter, Ervin Baučić, Dražen Bratulić, Filip Hozjak, Đani Stipaničev, Adalbert Turner te orkestar i zbor Kazališta Komedija izvode dvadeset brojeva iz najpoznatijih mjuzikala Alfija Kabilja, ali i brojeve iz onih još neizvedenih. U programu nastupa i baletni par Ana Hanić i Dejan Jakovljević, koji potpisuje koreografiju, dok redateljski koncept potpisuje Nina Kleflin.

Ulaz na program je kao i u slučaju svih ostalih programa festivala Zagreb Classic – slobodan.

Dođite i uživajte s nama u sjajnoj glazbi! Vidimo se!