Počinje prodaja ulaznica za predstave u listopadu!

Poštovana publiko,

drago nam je da vas možemo obavijestiti da u srijedu, 16. rujna 2020. na blagajni “Oktogon” i u sustavu ulaznice.hr počinje prodaja ulaznica za predstave koje će biti na rasporedu u listopadu. Sukladno epidemiološkim preporukama, kapacitet gledališta je mnogo manji nego u redovnoj prodaji. Broj ulaznica po jednom kupcu nije ograničen (dakle, ukoliko dolazite kao obitelj, grupa prijatelj i sl., možete sjediti zajedno), a sustav će automatski rezervirati sjedala lijevo i desno od vas te tako omogućiti fizičku distancu od ostalih gledatelja.

Prilikom kupnje ulaznica na blagajni naše će vam blagajnice predati upitnik koji ćete (popunjen) predati pri dolasku na predstavu. Podaci koji nam trebaju su ime i prezime i broj telefona, kako bismo vas mogli kontaktirati dođe li do proboja virusa. Vaši podaci neće biti korišteni ni u koju drugu svrhu te će biti uništeni dva tjedna nakon predstave.

Nažalost, zbog smanjenog broja ulaznica koje su u prodaji nismo u mogućnosti davati popuste te molimo za razumijevanje.

Radno vrijeme blagajne Oktogon do 26.9.2020. je sljedeće: ponedjeljak, srijeda i petak od 9 do 14 sati, utorak i četvrtak od 14 do 18 sati, subotom od 9 do 13 sati.

Od ponedjeljka, 28.9.2020. radno vrijeme je sljedeće: blagajna Oktogon: ponedjeljak – petak od 8 do 17:30, subotom od 8 do 13 sati; blagajna Kaptol: ponedjeljak – subota od 10 do 14 sati i od 18 do 20 sati. Kad nema predstave, blagajna Kaptol u večernjem terminu neće raditi.

Pogledaj RASPORED PREDSTAVA!

KUPI KARTU!

Radujemo se vašem dolasku! Dobrodošli!