Privremeno obustavljen rad blagajni Kazališta “Komedija”

Poštovane posjetiteljice, poštovani posjetitelji Kazališta “Komedija”,

sukladno najnovijim naputcima Nacionalnog stožera civilne zaštite i naputka Vlade RH privremeno je obustavljen rad blagajni Kazališta “Komedija” počevši od petka, 20. ožujka 2020.

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednoj od naših blagajni za predstave u Kazalištu Komedija i za programe na Sceni Kontesa za trajanja izvanrednih okolnosti neće se moći ostvariti. Povrat će se nastaviti vraćati čim za to budu stvoreni sigurnosni uvjeti, o čemu ćemo vas na vrijeme izvijestiti. Rok za povrat trajat će najmanje do kraja tekuće kazališne sezone.

Za ulaznice kupljene preko interneta i one kupljene karticama na blagajni Komedija sa strane Kazališta “Komedija” izvršene su sve predradnje za povrat novca i su poslani zahtjevi za povrat prema kartičarskim kućama, odn. posredniku za internet prodaju ulaznica.

Za ulaznice kupljene preko agencijske prodaje povrat, ili informaciju o istom je moguće dobiti na lokaciji na kojoj su ulaznice kupljene.

Budući da nam je zdravlje i sigurnost vas kao i naših djelatnika na prvom mjestu, vjerujemo da razumijete ovu mjeru te vam na tome unaprijed zahvaljujemo.

Želimo vam svako dobro!